Mobiliteit betekent vrijheid

Zonder mobiliteit worden wij afhankelijk van anderen. Dat is iets wat niemand wil. En gelukkig is dit in de meeste gevallen ook niet nodig. De Totale Zorgwinkel heeft talloze hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich vrij kunt verplaatsen.

Enorme keuze aan hulpmiddelen

Wij hebben een groot assortiment aan rollators voor verschillende doeleinden. Op deze website vindt u ook Informatie over gebruik, onderhoud en dergelijke.
Ook voor scootmobielen bieden wij volop keuze. U kunt een scootmobiel niet alleen bij ons kopen, maar ook leasen. Daarnaast hebben wij een wisselend aanbod aan tweedehandse scootmobielen.
Bent u op zoek naar een rolstoel, dan hebben wij lichtgewicht, opvouwbare en elektrische rolstoelen in alle prijsklassen. Zinger rolstoelen zijn een klasse apart: licht in gewicht, opvouwbaar én elektrisch.
Zoekt een loopfiets, driewielfiets of duofiets, bezoek dan onze pagina (loop)fietsen.

Blijf in beweging!

Ook met eenvoudige hulpmiddelen als een wandelstok of krukken kunt u mobiel blijven. Is bewegen een doel op zich, dan bieden wij trainingsmiddelen voor specifieke spiergroepen. Van een eenvoudige handknijper voor het versterken van grijpkracht tot fietstrainers voor het versterken van de spieren.

Accessoires en bandages

Naast de vele accessoires voor uw rollator, scootmobiel of rolstoel, bieden wij ook hulpmiddelen voor transfer. Deze hulpmiddelen helpen u zichzelf makkelijker en veiliger te verplaatsen. Trolleys zijn ideaal om uw boodschappen in mee te nemen en ontbreken dan ook niet in ons assortiment.
Heeft u extra ondersteuning of bescherming voor een bepaald lichaamsdeel nodig, bezoek dan onze pagina brace en bandages.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een bepaald product en kunt u deze niet op onze website vinden, belt u dan met onze klantenservice op nummer 0545-296 368. Onze medewerkers denken graag met u mee.