Looprek

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Schulte Looprek de Luxe
Het verstelbare looprek van Schulte is het stevigste en beste looprek op de markt. De ergonomische zachte handvatten geven een juiste grip en zorgen v...
Opvouwbaar Lichtgewicht Looprek
-25%
.Het opvouwbare lichtgewicht looprek van drive is zeer makkelijk hanteerbaar en binnen een handomdraai opvouwbaar. De hoogte is eenvoudig in te stelle...

Looprek

Bent u opzoek naar een looprek ? Dan bent hier op het goede adres . Wij hebben namelijk een lichtgewicht looprek die in een vaste uitvoering of een opvouwbare uitvoering leverbaar is . Uiteraard is het looprek in hoogte verstelbaar zodat u deze kunt aanpassen aan uw lichaam.

Voordelig Looprek Kopen

Bij van der Mast Zorg geloven wij in zorg producten van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Wij kopen daarom altijd rechtstreeks bij de fabrikant in en verkopen alleen online . Hierdoor kunnen wij deze producten zeer voordelig aanbieden en kunt u profiteren van de voordelen. 

Opvouwbaar Looprek

Bent u opzoek naar een opvouwbaar looprek dat makkelijk is op te vouwen ? Dan is dit mogelijk . Onze looprekken zijn met een simpele druk op de knop op te vouwen en te vervoeren of op te bergen. Deze looprekken zijn stevig en getest tot een gewicht van 120 kg aan gebruikersgewicht. Het looprek is in hoogte verstelbaar zodat u deze kunt aanpassen aan de lengte van uw lichaam.

Hulpmiddelen Mobiliteit