Verzenden & retourneren

Verzendkosten 

De verzendkosten in Nederland zijn €6,95 en €4,95 voor een brievenbus pakket. Boven de 50,- verzenden wij gratis in Nederland .Bestellingen bestemd voor de benelux en duitsland hebben een tarief van €9,95.   Pakketten naar Belgie zijn gratis vanaf € 75,- . De rest van Europa heeft een gratis verzending vanaf €250,- 


Ons transport wordt uitgevoerd door PostNL in Nederland en DPD in Europa , u ontvangt van ons een track and trace code bij uw bestelling zodat u op de hoogte blijft van de locatie van uw pakket. Voor remboursverzendingen brengen wij een toeslag van €10,00 incl Btw in rekening , deze remboursverzendingen worden uitgevoerd door DHL.
Via onze site kunt u tijdens het bestelproces precies uitrekenen hoe duur de verzending is.

1. "U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. Enkel de kosten voor heen en  retour zending  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Let OP : Voor opzet zwembaden gelden andere retour en bekijk regels. 

Betreft retourneren van een opzet zwembad : 

Is je product niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst* van je product kun je het terugsturen. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en verpakking retour worden gestuurd.

* De 14 dagen zichttermijn gaan in op de dag dat je je bestelling ontvangt. Wanneer je bestelling uit meerdere producten bestaat die los van elkaar worden bezorgd, gaan de 14 dagen in op de dag dat je het laatste product hebt ontvangen.

Wil je een product retour sturen? Meld je retour aan via ons retourformulier.

Je betaalt zelf de retourkosten.  Het terugsturen van een pallet kost € 68 in Nederland en € 95 in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling.

Het aankoopbedrag* wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je product teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren. Dit houd ook in dat het zwembad exact op de zelfde manier verpakt dient te zijn als deze is aangekomen. Dus elk kartonnetje, plastic ect dien aanwezig te zijn en op de juiste manier verpakt te zijn. De frames van het zwembad dienen onbeschadigd weer netjes in de doos worden gedaan. De pomp van het zwembad mag niet gedraaid hebben en dient in de originele plastic verpakking te zitten.

Annulering van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan [email protected] met hierin de mededeling dat u wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7dagen teruggestort.

Retour procedure

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende te doen. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

Meld bij onze klantenservice via mail uw retour.
U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. 
U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel. 
Na ontvangst van uw zending, stuurt www.vandermastzorg.nl een ontvangstbevestiging via e-mail.

In de regel krijgt u binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Mocht u een bestelling van meerdere artikelen hebben besteld boven de 75,- en besluit u een deel van de artikelen terug te sturen dan zullen wij bij het crediteren de verzendkosten in rekening brengen als het artikel wat u besluit te houden onder de 75,- is. Bij het retour sturen van een artikel zullen alleen de kosten van het product vergoed worden en niet de verzendkosten van de heen en retourzending.

Klachten

vandermastzorg.nl streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice ([email protected])