Carbon Rollators

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
by Acre ByAcre Ultralight Carbon Rollator - Lichtste Ter Wereld
-4%
Buiten dat de ultralight rollator zeer stijlvol is is dit ook de lichtste rollator die er verkrijgbaar is . Met slechts 4,8 kg tilt u de carbon rollat...
Topro Pegasus Carbon Rollator
-3%
De Topro Pegasus carbon rollator is de nieuwste en lichtste telg uit de bekende Topro rollator familie . De Pegasus Carbon is de lichte variant van de...

Carbon Rollators

De carbon rollator is sinds enkele jaren helemaal in opkomst. Deze extreem lichte rollators zijn erg populair mede door het gewicht en het zeer stevige materiaal.

Verschillen In Carbon Rollators

Er zijn veel verschillende soorten carbon rollators op de markt . Nu zit hier per rollator wel een groot verschil in kwaliteit in en hebben wij ervoor gekozen alleen de hoogste kwaliteit aan u aan te bieden. Dit houd in dat onze carbon rollators voorzien zijn van een keurmerk, goed getest zijn en voorzien van speciale dempingsbanden. Zo weet u dat u na aanschaf van een carbon rollator bij ons hier geen omkijken meer na heeft en u een optimaal gebruikers gemak heeft. 

Prijs Carbon Rollator

Carbon is een erg licht en sterk materiaal maar ook een erg prijzig materiaal. Nu proberen wij bij van der Mast Zorg altijd groot in te kopen rechtstreeks bij de fabrikant. Zo kunnen wij u altijd de beste prijzen aanbieden en weet u dat u bij ons de voordeligste koop heeft voor hoge kwaliteit merken. 

Al Onze Rollators