Rolstoelen - Elektrisch of Handbewogen

Bent u op zoek naar een elektrische rolstoel of handbewogen rolstoel ? Ontdek ons ruime assortiment met rolstoelen die eenvoudig opvouwbaar zijn en licht om te vervoeren. 

Elektrische opvouwbare rolstoel

Als officiële dealer van Nederland hebben wij een groot assortiment opvouwbare elektrische rolstoelen van de hoogste kwaliteit. De lichtste elektrische rolstoel is slechts 12 kg en makkelijk in twee delen compact te vervoeren. Door ons grote assortiment kunt u goed de verschillen per rolstoel proberen en deze met elkaar vergelijken in zit, besturing en gewicht . De manier van opvouwen en het formaat van de rolstoel. U kunt deze rolstoelen proberen in onze showroom in Neede. van der Mast Zorg is een onderdeel van Totale Zorgwinkel , u vind ons :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

[email protected]

 

Handbewogen Transport Rolstoelen

Een handbewogen rolstoelis ideaal voor een dagje uit of een blokje om. Deze kan licht en makkelijk gedrukt worden door een begeleider of zelf bewogen worden met de grote 24 inch wielen. Een handbewogen rolstoel is makkelijk opklapbaar en licht om te vervoeren. Bij de rolstoelen in ons assortiment kunnen de beensteunen en 24 inch wielen simpel verwijderd worden om deze licht en compact te vervoeren. Het is goed om te kijken naar de verstelbaarheid van de armleuningen en de hoogte van de duw hendels aan de achterzijde. Besteld u bij ons een handbewogen rolstoel dan wordt deze uit voorraad geleverd en is deze zeer snel in huis. Al onze transport rolstoelen zijn voorzien van soft anti-lek banden die zorgen voor comfort en kunnen niet lek. Ook zit op de meeste rolstoelen een keurmerk dat deze ook in de taxi kunnen worden vervoerd terwijl u in de rolstoel blijft zitten. Dit is niet bij elke rolstoel het geval.

Hulpmiddelen in mobiliteit