Lichtgewicht Rollators

Bent u op zoek naar een lichtgewicht opvouwbare rollator ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In ons assortiment vind u een groot aanbod in lichtgewicht rollators die makkelijk opvouwbaar zijn. Hier zit een groot verschil in per rollator . Zo heeft u rollators met speciale dempingsbanden, sterke frames, grote wielen ect. Hier zit natuurlijk ook een sterk verschil in in prijs. Bij van der Mast Zorg porberen we u de scherpste prijzen op de markt aan te bieden zodat u zeker weet een goede rollator voor een scherpe te kopen.

Onze Rollator Categorieën

Verschillende lichtgewicht rollators

Lichtgewicht rollators werden voorheen altijd in aluminium uitgevoerd en hadden meestal een gewicht van tussen de 6,5 en 8,5 kg. Tegenwoordig zijn er ook rollators die uitgevoerd zijn in carbon . Deze rollators zijn nog een stuk lichter en sterker aangezien carbon een oersterk materiaal is . De lichtste carbon rollator op het moment is 4,8 kg.

Opvouwbare Rollator

Alle rollators zijn tegenwoordig opvouwbaar , het verschil in opvouwen zit hem vaak in de manier. Je hebt namelijk rollators die over de lengte opvouwen en rollators die met een trekkoord op de zitting over de breedte opvouwen. Ook heb je rollators die dubbel opvouwbaar zijn zodat deze ook in de kleinere auto's passen. Wilt u graag uw wandelstok meenemen op uw rollator ? Ook dat is geen probleem en hier zijn diverse wandelstokhouders voor te krijgen.

Loophulpmiddelen

Bij van der Mast Zorg hebben wij een groot aanbod loophulpmiddelen die u gemak bieden en comfort geven. Staat een artikel er niet tussen ? Informeer naar het product bij onze klantenservice. 

Lichtgewicht Rolstoel of Rollator