Webwinkelkeur merk 9.1
Grote Showroom in Neede
Achteraf betalen mogelijk
9.1 tm-wwk
Voordelige Douchekruk Van Hoge Kwaliteit

Voordelige Douchekruk Van Hoge Kwaliteit

0 reactie minuten lezen

Voordelige Douchekruk Van Hoge Kwaliteit

Iedereen wil graag de beste kwaliteit douchekruk voor de beste prijs. Nu is dit zeker mogelijk maar zitten hier onderling per douchekruk natuurlijk wel verschillen in. Al onze douchekrukken zijn getest aan de hoogste veiligheids normen.

Waar moet een Douchekruk Aan Voldoen ?

Iedereen heeft natuurlijk verschillende eisen aan een douchekruk maar standaard moet deze al over de volgende eigenschappen beschikken.

  • Zithoogte instelbaar
  • Minimaal 100 kg draagvermogen
  • Voorzien van antislip doppen
  • Voorzien van een CE keurmerk
  • Licht in gewicht
  • Makkelijk schoon te maken

Al onze douchekrukken die wij aanbieden hebben deze eigenschappen. Natuurlijk heeft de 1 meer draagvermogen dan de ander, of opstaande handvatten om makkelijker op te staan. Dit verschilt per persoon wat er nodig is . 

Prijzen Van Een Douchekruk

De ene douchekruk is de ander niet en er zit verschil materiaal, stevigheid en prijs. Het wil niet zeggen dat een goedkoper douchekrukje slechter is maar vaak heeft deze andere eigenschappen die basis zijn. Het ligt er dus ook aan wat u zelf wilt en nodig heeft. Een duurder douchkrukje kan vaak wel 150 kg hebben en is dus steviger uit 1 geheel en heeft vaak opstaande handvatten. Ook zijn deze vaak hoger instelbaar. Maar het is dus net maar wat u nodig hebt zoekt.

Bij de hulpmiddelen douche en toilet vind u ook al onze douchekrukken die wij aanbieden. Heeft u nog vragen of wilt u graag extra advies kunt u altijd contact opnemen met [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0