DS

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Sta-op stoel van DS Meubelen

 

DS is een echt familiebedrijf op het gebied van sta-op stoelen. De kracht van DS meubelen ligt dat u de sta-op stoel zo kunt aanpassen als u wilt. Wilt u graag de rugleuning van de ene sta-op stoel en de voetbank of armleuning van de ander ? Dit is allemaal mogelijk. Zo heeft een zeer veel keuze om de vorm van uw eigen stoel samen te stellen en heeft u veel keuze in leer en stof.

Deze Nederlandse fabrikant heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en heeft als doelstelling voor iedereen een betaalbare stoel te kunnen leveren voor een hoge kwaliteit

Aantal motoren van de DS Sta-Op Stoel

Een sta-op stoel van DS meubelen is standaard uitgerust met 2 motoren met een duo powerlift. U kunt dus de voetenbank, sta-op stand en rugleuning onafhankelijk van elkaar verstellen om de voor u ideale positie in te stellen. Ook zijn er tal van optie;s mogelijk op deze stoelen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Sta-Op Stoelen in onze showroom

Van DS Meubelen hebben wij altijd een aantal sta-op stoelen standaard op voorraad in onze showroom. Altijd in verschillende maten en vormen zodat u zelf gemakkelijk de stoelen kunt vergelijken en eventueel samenvoegen tot uw ideale stoel.

 

Sta-op stoel van DS Meubelen