Excelcare

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Excelcare Excelcare Toiletverhoger met Armleuning
Zeer stabiele en makkelijk te bevestigen toiletverhoger met opklapbare armleuningen. Instelbaar in 3 verschillende hoogtes. Klik hier voor meer inform...

Welkom bij Excel Van Os Medical, dé leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven zetten!

Om te blijven realiseren waar we mee bezig zijn werken wij volgens onderstaande kernwaarden:

 • Kwaliteit
  Kwaliteit is een ruim begrip voor ons. Wij leveren niet alleen kwaliteit in onze producten, maar kwaliteit is bij ons ook terug te vinden in bijvoorbeeld onze voorraad, distributie en service. Zo kunnen wij altijd snel leveren en hier de juiste ondersteuning in bieden. Op alle vlakken stellen wij kwaliteit voorop!
   
 • Vertrouwen
  Aan de hand van de kwaliteit die wij leveren kweken wij vertrouwen. Dit hebben wij bewezen sinds 1971. Onze dealers vertrouwen onze producten, vertrouwen ons personeel, en de eindgebruikers ontwikkelen natuurlijk vertrouwen in onze dealers als hun hulpmiddel hen niet in de steek laat.
   
 • Service
  Wij bieden uitstekende service. Ons klantencentrum staat paraat voor al uw vragen! Onze toegewijde medewerkers worden speciaal getraind om u optimaal van dienst te kunnen zijn.
   
 • Innovatie
  Wij blijven innoveren bij Van Os Medical. Steeds vaker komen wij met verschillende nieuwe producten en diensten op de markt. Waarom? Omdat wij meedenken met de markt; zowel met onze dealers als met onze eindgebruikers.
   
 • Creativiteit
  Om te kunnen blijven innoveren is een flinke dosis creativiteit nodig. Flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn hierbij sleutelwoorden. Nieuwe ideeën van zowel onze medewerkers als van onze klanten zijn altijd welkom.