Fitform

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Fitform Sta-op Stoel

Hier vind u alle stoelen van het Nederlandse kwaliteit merk Fitform. Op een Fitform sta op stoel geven wij 10 jaar garantie ! Wij kunnen met de Fitform sta op stoel bij u aan huis komen en deze geheel op maat instellen aan de hand van uw lichaam. Hier vind u alle Fitform sta op stoelen in ons assortiment. De kleur en keuze in stof of leer is geheel aan u en hier is ruime keuze in. 

Wilt u het hoogste zitcomfort en de beste kwaliteit dan is Fitform de perfecte stoel voor U!

Over Fitform

Fitform staat al jaren lang bekend om een uitmuntende kwaliteit en het maken van een sta-op stoel die met u mee groeit. De Fitform Vario 574 is bijvoorbeeld geheel aanpasbaar en bent u door de jaren heen iets kleiner geworden ? Dan kan deze stoel in zijn geheel weer worden aangepast naar uw lichaam zonder dat hier grote ingrepen aan hoeven te gebeuren. Ook heeft Fitform met de keuze voor hun vullingen en stoffen gekozen voor de hoogste kwaliteit en zijn hun sta-op stoelen geschikt voor stevig en veel gebruik. Met 3 motoren kunt u de voetenbank, rugleuning, sta-op stand en kantelstand onafhankelijk van elkaar te verstellen.

Erkende Fitform Dealer

Koop een Fitform Sta-op stoel altijd bij een door Fitform erkende dealer. Deze is getraind en heeft een lange ervaring in het aanmeten van sta-op stoelen en kent deze stoelen als geen ander. Wij als Totale Zorgwinkel hebben verschillende erkende specialisten lopen die exact weten hoe deze stoel perfect op maat aan de hand van uw lichaam gemaakt moet worden.

 

 

Fitform Sta-Op Stoel